PSG želi iskoristiti tešku financijsku situaciju u Interu kako bi im ‘preoteli’ sjajnog igrača

epa08709365 Inter Milan's Achraf Hakimi jubilates after scoring the 1-4 goal during the Italian Serie A soccer match Benevento Calcio vs FC Inter in Benevento, Italy, 30 September 2020. EPA/MARIO TADDEO

Nakon deset godina čekanja Inter je osvojio naslov prvaka Italije, no financijska situacija u spomenutom klubu nije nimalo blistava, naprotiv. Takvu činjenicu će pokušati bez sumnje brojni bogati klubovi nastojati iskoristiti. Jedan od njih je i francuski PSG, klub s gotovo neograničenim sredstvima, klub koji iz godine u godinu kupuje nogometne zvijezde, no to im previše ne pomaže. Naime, ove sezone im nije uspjelo obraniti ni naslov prvaka Francuske. U Ligi prvaka ispali su u polufinalu od Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je navodno zainteresiran za Hakimija, koji je u Interu odigrao jednu sjajnu sezonu. PSG će tako pokušati iskoristiti tešku situaciju u Interu te će na adresu ovog kluba poslati službenu ponudu za Hakimija, koju će u Interu teško odbiti.

Hakimi je u Inter stigao na početku ove sezone iz Reala u transferu vrijednom 45 milijuna eura. Prošao je u Realu omladinske selekcije, no priliku u seniorskoj ekipi nije dobio te je prije dolaska u Inter igrao jednu sezonu u Borussiji Dortmund kao posuđen igrač. U Serie A je za Inter odigrao 37 utakmica, zabio je sedam golova, tome je dodao deset asistencija te je jedno od najvećih iznenađenja ove sezone.

Svojedobno se Hakimija povezivalo s Bayernom njegov je zastupnik nedavno kazao da je malo igrača koji bi odbilo ponudu njemačkog nogometnog diva. Naime, tijekom siječanjskog prijelaznog roka nagađalo se o njegovom povratku u Real s obzirom da Inter nije  isplaćivao ugovorene rate transfera, no na kraju od toga nije bilo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.