Rendulić: Novi vlasnik ima svoje ideje, a preuzeo je veliki teret na sebe

Foto: snimka zaslona

Bivši trener Šibenika Krunoslav Rendulić gostovao je u emisiji Stadion gdje je govorio o svojoj smjeni, a na početku je komentirao nastupe hrvatske seniorske i mlade reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moram reći da nismo izgledali dobro, svi smo očekivali više od reprezetancije. Posebno smo razočarali s utakmicom protiv Slovenije, jedan dio razloga možda leži, zašto nismo pružili bolju igru, u prevelikom razočarenju, ali slažem se s izbornikom da nije panika jer odlučujemo sami o sebi. Prošlost nas uči da nikad nismo lako prošli kroz kvalifikacije, tako da nećemo i ove, ali nadam se da će biti sretan kraj, kao i uvijek dosad, rekao je Rendulić te zatim govorio o mladim Vatrenima koji su na korak do plasmana u četvrtfinale Europskog prvenstva.

– Mlada reprezentacija igra dobro, možda prvu nismo izgledali spektakularno drugo poluvrijeme. U drugoj utakmici smo promijenili sustav te upisali važnu pobjedu, nadam se da će nam pobjeda protiv Engleske biti dovoljna za četvrtfinale.

Iako je nadmašio rezultatska očekivanja, prošlog je tjedna smijenjen s pozicije trenera Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To je život trenera, stvarno sam tamo proveo dvije prekrasne godine. U prvoj smo ušli u Prvu ligu nakon osam godina, a u Prvoj ligi smo složili ekipu i puno bodova. Da nam je netko prihvatio deseto mjesto s malim zaostatkom za devetim, mi bi prihvatili, ali mi smo napravili puno bolje od toga, na šestoj poziciji sam ostavio momčad sa sedam bodova više od Lokomotive. Ne sumnjam da će ostati u prvoj ligi, rekao je Rendulić koji je potvrdio da je smijenjen putem SMS poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.