Slike Michaela Schmachera pojavit će se po prvi puta u javnosti nakon teške nesreće?

Foto: Snimka zaslona

Kako prenose strani i hrvatski mediji po prvi puta nakon teške nesreće na skijanju u javnosti bi se trebale pojaviti slike Michaela Schmachera. Da će se to stvarno i dogoditi potvrdila je i njegova obitelj.
To će biti prvi put u zadnjih sedam godina da se obitelj otvara javnosti, fanovi su presretni, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons ponudit će svijetu uskoro jedinstvenu – ekskluzivu. Taj njemački dvojac dobio je prava na realizaciju dokumentarca “Schumacher”, a koji će se baviti presjekom života slavnog vozača Formule 1. Na raspolaganju će dobiti i ekskluzivne fotografije iz zadnjih sedam godina…

Vijest je potvrdila Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji. To će biti prvi put u zadnjih sedam godina da se obitelj otvara javnosti, jer osim fotografija u filmu će govoriti Michaelova supruga Corinna, otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick koji je nedavno izborio ulazak u Formulu 1.

Podsjetimo na nesreću koja je šokirala sportski svijet…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Schumacher nastradao je na skijanju 29. prosinca 2013. godine. Odmah nakon nesreće helikopterom je prevezen u najbližu bolnicu, a tamo su doktori utvrdili kako je njegovo stanje kritično.

Prevezen je u francuski Grenoble gdje je podvrgnut dvjema operacijama, a nakon toga je stavljen u induciranu komu kako bi se sačuvalo što više njegovih moždanih funkcija, zaključuju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.