Srbijanski mediji ponovno javljaju o ‘ugroženosti’ srpskih sportaša u Hrvatskoj, koji su navodno napadnuti u Splitu?

Foto: Snimka zaslona

Srbijanski mediji ponovno su prepoznali “ugroženost” njihovih sportaša u Hrvatskoj, ovog puta su navodno napadnuti članovi srpske reprezentacije u streljaštvu. Napad se navodno dogodio u subotu navečer u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju srbijanskih medija, točnije tamošnjih Večernjih novosti, a što su odmah prenijeli i hrvatski mediji, srpski olimpijac Damir Mikec je rekao da se sve dogodilo nakon što se on zajedno s kolegama iz reprezentacije Duškom Petrovom, Zoran Vujićem, Srđanom Jovanovićem, kao i Hrvatom Urošem Kačavendom, vraćao s večere.

Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

‘Kad smo na parkingu prošli kraj sedmorice mladića, oni su krenuli za nama.Nekako smo uspjeli ući u automobil, no dotrčali su do nas i počeli su vikati, da prijetiti. Pokušavali su otvoriti vrata i izvući nas napolje. Cijelo su vrijeme udarali po automobilu. Bilo je užasno napeto. Srećom, uspio sam upaliti automobil, a oni su nastavili trčati za nama. Ne znam kako su znali da dolazimo iz Srbije, jer nismo imali beogradske tablice. Zamalo smo izbjegli napad. Najvažnije je da smo prošli bez ozljeda, no bili smo u šoku”, rekao je Mikec.

Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Podsjetimo, nedavno se tako medijskim prostorom proširila informacija o napadu “Hrvata na mlade vaterpoliste Partizana u Zagrebu”, spominjale su se letve, željezne šipke, međutim, ipak, srećom, nije bilo sve baš tako kako se u nekim medijima prikazalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.