Stvara se mega momčad: Francuski reprezentativc Blaise Matuidi sve bliže Juventusu

Foto: fah

Vezni igrač francuske nogometne reprezentacije i PSG-a Blaise Matuidi (29) sve je bliže prelasku u redove talijanskog prvaka Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je PSG-u ponudio 35 milijuna eura za igrača koji je označen kao idealna zamjena za Paula Pogbu koji seli u Manchester United.

Cijeli posao trebao bi odraditi Mino Raiola koji vodi i transfer Pogbe iz Torina na Old Trafford.

Matuidi je član pariškog sastava od 2011. godine, a igrao je i za St Etienne i Troyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torinska ‘Stara dama’ je ovoga ljeta već potrošila 160 milijuna eura na pojačanja. U Juve su stigli Gonzalo Higuain, Miralem Pjanić, Marko Pjaca, Mario Lemina i Medhi Benatia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.