Sudac prekinuo utakmicu u Maksimiru zbog vrijeđanja HNS-a!

Briljantna partija Rijeke protiv Lokomotive u 32., pretposljednjem kolu HNL-a ostala je u drugom planu zbog događaja koji nemaju veze s nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac Tihomir Pejin je zbog uvredljivih povika oko 200 gledatelja s tribina maksimirskog stadiona, koji su bili upućeni uglavnom Hrvatskom nogometnom savezu, prvo izrekao samo upozorenje, a onda je u 77. minuti i prekinuo utakmicu! S igračima je otišao u svlačionicu, a onda je dvoboj produljio čak 17 minuta.

Na sudačkom seminaru prije nekoliko tjedana HNS je dao jasan naputak djeliteljima pravde kojeg se ovi očito pridržavaju, a glasio je:

– U slučaju vrijeđanja s tribina, utakmice se moraju prekinuti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se samog susreta tiče, ‘lokosi’ su poveli preko Budimira u 19. minuti, a onda su primili pet ‘komada’. Već do kraja poluvremena Riječani su imali dva gola viška. Dvaput je pogodio mrežu Krstanović, a jednom Alispahić.

U nastavku je zabio Ajayi, a konačnih 5-1 postavio je Krstanović za svoj hat-trick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.