Sveprisutni Jose Mourinho nakon poraza Chelseaja u derbiju od Liverpoola: ‘Ovako veliki klubovi postaju mali’

Foto: fah

Derbi 6. kola engleskog prvenstva donio je jedan veliki derbi, prvak Europe, Liverpool, kao gost svladao je Chelsea 2:1. Pogotke za Liverpool zabili su Alexander-Arnold i Firmino, dok je gol za Chelsea zabio Kante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na poraz Frank Lampard iznenađujuće nije bio nezadovoljan, što će mu sasvim sigurno zamjeriti jedan dio navijača. Nakon utakmice Lampard je između ostaloga rekao:

“Nemamo se zašto brinuti. Nismo zaslužili izgubiti, ali nije kraj svijeta. Drugo poluvrijeme je ono kako mi želimo igrati. Imali smo sve što želimo od igre, ali naravno da nam trebaju i bodovi. Oni će doći…”

Svoje neslaganje s Lampardom javno je izrazio sveprisutni portugalski trener, bivši trener Chelseaja, Jose Mourinho. Naime, Mourinho je komentirajući poraz Chelseaja u derbiju protiv Liverpoola za Sky Sport rekao:  ”Kad počnete prihvaćati poraze samo zato što je vaša ekipa igrala dobro i zato što su igrači dali sve od sebe da bi zadovoljili navijače… mislim da je to trenutak u kojem veliki klub prestaje biti veliki klub.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, igrao je svih 90 minuta za Chelsea, dok Dejan Lovren i dalje nije u milosti Liverpoolovog trenera, Lovren nije bio ni na klupi. Nakon ove pobjede Liverpool ima 18 bodova, čak pet više od Manchester Cityja, Dinamovog protivnika u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.