Thiago Alcantara emotivnim pismom se oprostio od Bayerna: ”Ovdje sam naučio voljeti i poštivati tradiciju…”

Foto: fah

U tijeku je još uvijek ljetni prijelazni rok, a najveća zvijezda bio je Lionel Messi, koji čak i nije napustio Barcelonu. Kad smo kod Barcelone recimo kako se bivši igrač spomenutog kluba Thiago Alcantara oprostio pismom od prvaka Europe Bayerna, iako nije službeno potvrđeno karijeru bi trebao nastaviti kod Jurgena Kloppa u Liverooolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlučio sam zatvoriti ovo poglavlje u ovom čudesnom klubu. Klub u kojem sam rastao i razvijao se kao igrač tijekom posljednjih sedam godina. Pobjede, uspjesi, trenuci radosti i neki teški trenuci. Ali ono na što sam najponosniji je što sam u Muenchen stigao kao mladić prepun snova i otišao potpuno ispunjen i poistovjećen s klubom, poviješću, filozofijom, jezikom i kulturom. Ovdje sam naučio voljeti i poštivati tradiciju od koje se sada opraštam, ali nikada je neću zaboraviti”, napisao je Thiago ui emotivnom pismu.

Thiago je u Bayernu prošle sezone osvojio Ligu prvaka, a osvojio je s Bavarcima i sedam uzastopnih naslova njemačkog prvaka, četiri njemačka kupa i klupsko svjetsko prvenstvo. Thiago Alcantara bit će drugo pojačanje Liverpoola ovog ljeta, nakon što je prije njega iz Olympiakosa stigao grčki lijevi bek Kostas Tsimikas.

Glede Kloppa, on je kao i uvijek ostao dosljedan sebi, oprezan, no i po njegovim se riječima može naslutiti da će Thiago ipak doći u Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zapravo se nema što reći na ovu temu. Nije službeno dok se ne objavi, a ja nisam glasnogovornik. Izgleda prilično obećavajuće. Moje su ruke prilično vezane. Moglo bi biti korisno za navijače Liverpoola da prate klupske kanale tijekom dana”, poručio je njemački trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.