Torcida uoči sjednice Gradskog vijeća Splita: ‘Ograđujemo se od malverzacija, nismo odobrili korištenje svog imena za skupljanje političkih bodova’

Split, 15.12.2019 - Utakmica 19. kola Prve HNL Hajduk - Istra 1961. Na slici Torcida. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Sljedeće godine Klub navijača Torcida proslavit će 70. rođendan, pa sus e povodom toga obratili i poručili da ne žele da se na njima skupljaju politički bodovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasili su se uoči sjednice Gradskog vijeća Splita na kojoj će tema biti i proračun za 2020. godine te plan raspodjele sredstava.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“KN Torcida oštro se ograđuje od malverzacije koja se sprema na sutrašnjem Gradskom vijeću. Na inicijativu istaknutog organizatora manifestacija i promotora, koji je blizak političkim krugovima, predložit će se iz gradskog proračuna izdvojiti iznos od 300.000 HRK za obilježavanje 70 godina od osnutka Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim iznosom bi, naravno, raspolagala tvrtka spomenutog promotora.

Klub navijača Torcida o tome ništa nije znao niti je odobrio korištenje svog imena u svrhu ičijeg skupljanja političkih bodova, a pogotovo ne kako bi netko na imenu Torcide ostvario profit.

Torcida je navijačka skupina i profit nije u našem rječniku! Da se politiku i njene potrčke pitalo, Torcida ne bi dočekala ni prvi, a kamo li sedamdeseti rođendan.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.