Trener Gorice nakon pobjede protiv Hajduka: ‘Na treninzima krv, znoj i suze’

Valdas Dambrauskas hajduka
Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Gorice na Poljudu su srušili Hajduk u 16. kolu Prve hrvatske nogometne lige 4:2 te su tako pobjednički zaključili ovaj dio prvenstva. Nastavak se očekuje već 23. siječnja. Hajduk je sve dalje od Europe, a sve bliže dnu HNL-a. Otkako ”narod” brine o Hajduku Hajduk tone sve dublje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, golove za Goricu su postigli Matar Dieye i Kristijan Lovrić koji je dva puta zabio s bijele točke te Nasiru Moro. Prvi gol Hajduka zabio je Atanasov, a drugi Diamantakos.

Trener Gorice nakon velike pobjede…

“Sretan sam zbog rezultata i zadnje tri utakmice. Zabili smo 11 golova, to pokazuje smjer u kojem se želimo razvijati i kakva ekipa želimo biti. Sretan zbog igrača koji na treninzima ostavljaju krv, znoj i suze. Današnji rezultat možda i nije realan, zabiti četiri gola Hajduku na Poljudu je jako puno. Mi smo bili lošiji u prvom poluvremenu. Igrali smo kao mlada momčad s 5. ili 6. mjesta koja se želi nadigravati, ali Hajduk nam je pokazao da moramo paziti. Htjeli smo pritiskati sve igrače na terenu, ali ne može se to samo tako, potrebno je zadržati i formaciju na terenu. Ispravili smo to na poluvremenu i bili smo puno bolji. Otjerali smo Hajduk od gola i razbili im ritam dodavanja. U napadu smo bili oštriji i stvarali više prilika, mislim da smo zato pobijedili danas”, rekao je Valdas Dambrauskas, poslije čega je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao sam i ranije da je za nas loše da dolazi pauza jer igramo u jako dobrom ritmu, a kad je tako onda želimo igrati još utakmica. Ipak, tako je kako je, želim ovom prilikom svim hrvatskim pratiteljima nogometa i ljudima općenito sretan Božić i sretnu Novu godinu. Nadam se da će se stvari oko koronavirusa popraviti i da će svima biti lakše. Najveće čestitke navijačima Gorice koji nas prate, ako vas možemo imalo razveseliti našim rezultatima, drago mi je da je tako. Što se tiče nastavka sezone, ne želim davati lažna obećanja, ali radit ćemo kao ludi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.