Trener Hajduka uoči teške utakmice protiv Steaue: ‘Vjerujem kako ćemo na Poljudu ostvariti povoljan rezultat za uzvrat’

Foto: fah

Trener nogometaša Hajduka Željko Kopić izjavio je u srijedu kako će za njegovu momčad prva utakmica 3. pretkola Europske lige protiv rumunjske Steaue u četvrtak na Poljudu biti zahtjevna ali da će njegovi igrači dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat za uzvrat u Rumunjskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ova utakmica je za nas iznimno bitna, ali mi smo spremni i dobro smo analizirali protivnika koji ima kvalitetne napadačke potencijale i vjerujem kako ćemo u prvoj utakmici na Poljudu ostvariti povoljan rezultat za uzvrat,” rekao je Kopić na konferenciji za novinare.
Na upit kakav rezultat očekuje u sutrašnjoj utakmici protiv Steaue, Kopić je kazao kako bi idealna varijanta bila “pobijediti a ne primiti gol.”
Kopić je izvijestio novinare kako je u sklopu priprema za utakmicu protiv Steaue održan zajednički sastanak igrača s predsjednikom kluba Jasminom Huljajem i sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem.
“Predsjednik Huljaj i sportski direktor Bjelanović naglasili su važnost ove utakmice te smo se maksimalno usredotočili na nju kako bismo bili na visokoj razini,” kazao je Kopić. Odgovarajući na novinarski upit u vezi tog sastanka Kopić je rekao kako su predsjednik Hajduka i sportski direktor kluba osjetili potrebu da prije ove utakmice “neke stvari iskomuniciramo,” i to je učinjeno.
“Sada je na nama da na utakmici budemo pravi i odigramo utakmicu kakva se od domaćina očekuje na Poljudu,” kazao je Kopić.
Po Kopićevim riječima nakon ozljede golman Hajduka Josip Posavec će konkurirati za sutrašnju utakmicu protiv Steaue, dok kapetan Zoran Nižić nije u kombinaciji za tu utakmicu.

“Nižić je rekao kako se ne osjeća spreman” kazao je Kopić.
Mladi Stanko Jurić je rekao kako je od iznimne važnosti da Hajduk eliminira Steau i plasira se u nastavak natjecanja Europske lige.
“Ovo je utakmica na kojoj treba ginuti na terenu i jedva čekamo da ona počne,” kazao je Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.