Užarena atmosfera u Genovi: Navijači napali klupski autobus, Jurić pred otkazom

Foto: Twitter

Poraz 5:0 od Pescare navijači Genoe nisu i neće oprostiti svojoj momčadi. Njih oko 300 večeras je sačekalo ekipu po povratku s gostovanju te napalo klupski autobus, u kojem se nalazio i hrvatski trener Ivan Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji tvrde kako je predsjednik kluba Enrico Preziosi već kontaktirao Andreu Mandrolinija, a kao Jurićevi nasljednici spominju se i Edoardo Reja, Andrea Stramaccioni te Luigi De Canio.

Inače, Genoa je trenutno na 16. mjestu, ali ne riskira borbu za opstanak jer ima 11 bodova više od Palerma. No, devet posljednjih utakmica ekipa ne zna za pobjedu, uz čak sedam poraza i dva remija, a posljednju put Jurić je slavio 15. kolovoza protiv 2016. protiv Fiorentine (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.