Vatreni se vraćaju u domovinu u utorak 17. srpnja, priprema se spektakularni doček, pjevat će Marko Perković Thompson?

Foto: Snimka zaslona

Dva dana nakon završetka Svjetskog prvenstva, 17. srpnja, idućeg utorka, Vatreni se vraćaju u domovinu. Kako god završila utakmica s Englezima u polufinalu SP-a, većina Hrvata, dakako, vjeruje u pobjedu, hrvatska nogometna reprezentacija predvođena Zlatkom Dalićem već sada je ostvarila sjajan, spektakularan rezultat. Pravi podvig. Biti među četiri najbolje reprezentacije svijeta, naravno, doseg je kakvog su u povijesti Englezi, koji su navodno izmislili nogomet, uspjeli ostvariti tek tri puta. Posljednji put u polufinalu SP-a Hrvatska je bila 1998. godine, u Francuskoj, dakako, kad su Ćirini Vatreni osvojili broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Hrvatska će, podsjetimo, u srijedu 11. srpnja igrati protiv Engleske za finale SP-a, u slučaju pobjede Vatreni idu u finale na pobjednika druge polufinale utakmice Belgija – Francuska. U slučaju poraza, na koji se u Hrvatskoj uopće ne misli, Vatreni će za 3. mjesto igrati u subotu 14. srpnja, finale je na rasporedu dan kasnije.

Kako smo spomenuli Vatreni bi se iz Rusije trebali vratiti 17. srpnja, a veliki doček hrvatskoj reprezentaciji priprema udruga navijača ”Budi ponosan”, ”očekuje se doček najmanje na razini kakav je bio i doček hrvatskim generalima nakon što su oslobođeni na Haaškom sudu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dočeku bi trebao pjevati i najpopularniji hrvatski glazbenik Marko Perković Thompson, koji je glede toga rekao: To ne smije biti upitno, dakle, ako me pozovu naravno da ću se odazvati i silno ću biti ponosan sudjelovati u tom dočeku, to je najmanje što mogu napraviti. Ne znam jesu li naši dečki svjesni koliko su napravili za svoj narod, za Hrvatsku’‘, kazao je Thompson u TV Bujici, na pitanje voditelja hoće li nastupiti na dočeku hrvatskih sportskih heroja koji se nakon mjesec dana vraćaju iz Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.