(VIDEO) Šarić navijačima poručio: “Philadelphia je kao moj rodni Šibenik”

Foto: snimka zaslona

Philadelphia 76ersi prekinuli su niz Miamija od 13 pobjeda, upisali 20. pobjedu u sezoni. Poseban je bio naš Dario Šarić, koji je u pobjedu 117:109 ugradio 19 koševa, šest skokova i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znali smo da će biti dobro ako ćemo se s njima potući. Trener nam je rekao da smo u zadnjoj utakmici s njima bili mekani, gledali smo jedan dugi video i danas smo ispravili pogreške”, kratko je Dario prokomentirao utakmicu s Miamijem.

“Pričao sam prije sezone s jednim američkim specijalcem o gradu i rekao mi je da je Philadelphia jedna čvrsta i borbena sredina te da navijači stalno žele pobjede. Tako je i u mom rodnom gradu, samo se sanja o pobjedama, trofejima i dobrim utakmicama, a ovdje je ista stvar”, rekao je Šarić novinarki CSN-a.,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.