Nije poznat razlog sukoba: Srbijanski mediji tvrde da su navijače Partizana nakon košarkaške utakmice u Zagrebu napali Bad Blue Boysi

Foto: KK Cedevita

Nakon utakmice Cedevite i Partizana u Domu sportova došlo je do incidenta u kojem su napadnuti fanovi gostujuće momčadi. Naime, mala skupina huligana je napala Partizanove navijače 45 minuta nakon utakmice tijekom koje nije bilo incidenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sukobu u kojem su letjele boce, stolice i drugi predmeti, iako je trajao samo petnaestak sekundi, jednoj osobi je razbijena glava tupim predmetom i odmah je zbrinuta. Ubrzo je privedena jedna osoba.

Srpski mediji već su se raspisali da je u kafiću pored Doma sportova bilo nekoliko navijača “crno-belih” iz Bosne i Hercegovine te da su ih nakon utakmice napali Bad Blue Boysi, iako nije potvrđeno da su napadači pripadnici hrvatskih navijačkih skupina, te pravi počinitelj nije još uvijek utvrđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.