(VIDEO) U stilu starih majstora: Najbolji igrač Brazila Neymar majstorskim pogotkom oduševio brojne navijače…

Foto: Snimka zaslona

Nogometna reprezentacija Brazila u noći sa srijede na četvrtak igra protiv velikog rivala – Paragvaja. Brazilci se za važnu utakmicu pripremaju u Sao Paulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji nogometaš današnje generacije Brazila, zvijezda Barcelone, Neymar, oduševljava potezima na treningu. Naime, dok su njegovi suigrači izlazili s terena Neymar je uzeo loptu, u svom stilu, namjestio se desetak metara od gola te je loptu tako pogodio da je ona završila u mreži. Malo tko je uopće vjerovao da je takav potez moguć, potez je to koji je podsjetio na legendarne, stare brazilske majstore, poput Pelea, Zica, Ronalda, Romaria…

Trening Brazilaca pratilo je oko 15 000 navijača, toliko u Europi u nekim ligama nema ni na derbijima, koji su oduševljeni potezom Neymara dugo skandirali ime svoje zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.