(VIDEO) UFC objavio snimku povijesne Miočićeve pobjede: Pogledajte kako je Stipe utišao 45 tisuća navijača

Foto: UFVC snimka zaslona/Fightsite

Prije točno četiri godine Stipe Miočić utišao je tribine krcatog Arena da Baixada stadiona i po prvi puta postao UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to noć s 14. na 15. svibnja 2016. godine, a Stipe Miočić nalazio se u Curitibi gdje je na ‘neprijateljskom’ terenu napadao titulu tada aktualnog prvaka Fabricija Werduma.

Kao i mnogo puta u karijeri, Miočić je te večeri u Octagon ušetao kao ‘underdog’, ali je pred čak 45 tisuća navijača zadržao mirnoću i koncentraciju te sredinom prve runde u glavnoj borbi UFC 198 priredbe nokautirao legendarnog Brazilaca.

“Ja sam prvak svijeta”, vikao je tada u euforiji američko-hrvatski borac nakon što je preskočio ogradu i u zagrljaju svojih trenera slavio u tim trenucima najveću pobjedu svoje karijere, piše Fightsite

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipi je to bio 15. trijumf u profesionalnom MMA-u, a Werdumu prvi poraz još od 2011. kada ga je na legendarnom Strikeforceovom teškaškom Grand Prixu odlukom sudaca svladao Alistair Overeem.

A kako je započela Miočićeva era na tronu ‘kraljevske’ kategorije, možete se sada prisjetiti pogledom na besplatnu snimku s kojom nas je počastio UFC:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.