Dalićev špijun za operaciju Škotska: Hrvatska je puno kvalitetnija, ‘agenti’ neće presuditi?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija na startu Europskog prvenstva igrat će sutra (nedjelja 13. lipnja) protiv vrlo jake engleske reprezentacije, utakmica će se igrati na Wembleyu od 15 sati. Devet dana nakon toga svoj put u skupini, nadajmo se uspješno, Vatreni će zaključiti protiv Škotske. Radi se o reprezentaciji koja očito jako puno zna o našoj reprezentaciji, a da se ne lažemo znaju to i Englezi, s obzirom koliko su međusobno igrali Hrvati i Englezi posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je hrvatski reprezentativac, Josip Brekalo, škotskim novinarima govorio o ”špijunu” u hrvatskoj reprezentaciji, mislio je na igrača Rangersa, Bornu Barišića, koji navodno sve ‘druka” o škotskim reprezentativcima našem izborniku Zlatku Daliću.

“Borna Barišić je glavni Dalićev špijun za operaciju Škotska,” rekao je Josip Brekalo novinarima škotskog Daily Recorda, koji su, dakako, od toga napravili vrlo zanimljivu priču u članku pod naslovom:

”Barišić postao dvostruki agent za utakmicu Eura sa Škotskom…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Borna igra za škotskog prvaka Rangers, iako neki tvrde da bi njegove informacije mogle biti ključne za rezultat susreta Hrvatska – Škotska tome, dakako, ne mora biti tako. Naime, ključna će biti njegova izvedba na terenu, kao i ostalih naših igrača, čija je kvaliteta znatno iznad kvalitete škotskih igrača.

”Borna sjajno igra u Škotskoj,” rekao je Josip Brekalo, nakon čega je zaključio; ”Bit će nam jako važan za savjete uoči zadnje utakmice u skupini. Jako nam je bitan u planovima za ovo ljeto.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.