Zašto je najodaniji Barišićev čovjek napustio Dinamo?

Foto: fah

Nikola Hanžel je istupio iz članstva nakon što je saznao da će tema njegovog stegovnog postupka biti na sjednici Izvršnog odbora Dinama. Još na 2. sjednici prije mjesec dana IO je, sukladno statutu, zatražio očitovanje Uprave o njegovim postupcima večer prije izborne Skupštine kada je želio izbaciti Skupštinare za koje je bilo poznato da neće glasati za Mirka Barišića. Sada je Uprava trebala dati to izvješće i donijeti odluku i on ju je išao preduhitriti kako bi izbjegao izbacivanje, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Održana sjednica IO-a Dinama, Hanžel se ispisuje iz kluba

Osim toga na sjednici se raspravljalo o aktualnim temama u radu kluba, a na posebnoj točki podnesen je izvještaj o radu Odbora za sponzorstvo. Na sjednici IO prihvaćen je prijedlog za imenovanjem Hrvoja Balena u Odbor za financijska i organizacijska pitanja, kao i Vladimira Gašparovića u Odbor za izgradnju stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.