Zdravko Mamić: ‘DORH-u sam materijale dostavio prije 164 dana, ne bi se za njih doznalo da nisam javno istupio’

mamić
Foto: fah

Zdravko Mamić je zbog presude Vrhovnog suda i Facebook objava glavna tema medija posljednjih dana, ali mnogi se pitaju ako je USB stick predao još u listopadu, zašto se do sada ništa nije pokrenulo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“ZA HRVATSKU JE RUANDA ŠVICARSKA
Primijetio sam da se u komentarima mojih objava uz silnu podršku stvarima koje smo pokrenuli ponavljaju 3 osnovna pitanja skeptika i protivnika, pa ću se potruditi dati odgovor na njih. Pitanje zašto sam tek sada počeo otkrivati ovu pravosudnu močvaru i krivosuđe ima odgovor upravo u krivosuđu. Dana 8. listopada 2020. DORH-u sam dostavio sve materijale koje sam iznio na press konferenciji. Ministar pravosuđa i javnost su za njih saznali 164 dana kasnije, a ne biste saznali nikada da ja nisam krenuo javno istupati. Zapitajte se gdje živite. Što će se desiti kada običnim građanima, bez mogućnosti javnog nastupa bude život ovisio o prijavi DORH-u? Nadam se da neće prije nego zajedno napravimo #ReformaPravosuđa”, objavio je Mamić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.