U proljeće stiže beba princa Harryja i supruge Meghan

Foto: fah

Rođenje prvog djeteta princa Harryja i supruge Meghan očekuje se krajem travnja ili početkom svibnja, rekla je u ponedjeljak vojvotkinja od Sussexa.

Stigavši u Brikenhead u predgrađu Liverpoola, Meghan i Harry su 40 minuta pozdravljali, komunicirali s okupljenima i odgovarali na pitanja o dolasku kraljevske bebe.

“Rekla je da je trudna 6 mjeseci i da se porod predviđa krajem travnja, početkom svibnja”, prenijela je agenciji Press Association Kim Thompson nakon kratkog razgovora s Meghan.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, koji su se vjenčali u svibnju 2018., izgleda ne žele znati spol djeteta prije rođenja.

Oni su došli u Birkenhead podržati lokalne udruge koje rade u korist žena i mladih i odati počast pjesniku Wilfredu Owenu iz tog grada, koji je umro u Francuskoj u dobi od 25 godina.

Palača Kensington je odbila potvrditi predviđeni datum rođenja djeteta i samo je navela da se ono očekuje u proljeće.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/Hina