Započela javna rasprava o Stateškoj studiji gospodarenje otpadom u Zagrebu

Započela je javna rasprava o Strateškoj studiji o utjecaju prijedloga plana gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu do 2015. na okoliš, a trajat će do 6. kolovoza 2014.

Javna rasprava sadrži i Glavnu ocjenu prihvatljivosti plana za ekološku mrežu i Prijedlogu plana gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu do 2015., stoji na stranicama grada Zagreba.

Tijekom javne rasprave javnosti i zainteresiranoj javnosti će biti omogućen javni uvid u cjelokupnu dokumentaciju na službenoj internetskoj stranici Grada Zagreba te radnim danom od 8.30-15.30 sati na četiri lokacije u Gradu Zagrebu: u predvorju zgrade Gradske uprave, Područnom uredu Trešnjevka, Područnom uredu Peščenica i Područnom uredu Novi Zagreb.

Javna izlaganja o Strateškoj studiji i Prijedlogu plana održat će se 14. srpnja u Staroj gradskoj s početkom u 17 sati te 15. i 16. srpnja 2014. u Tribini Grada Zagreba na Kaptol 27, s početkom u 17 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Stratešku studiju i Prijedlog plana mogu se, zaključno sa zadnjim danom javne rasprave, upisati u knjige primjedbi, izložene uz predmetnu dokumentaciju ili u istom roku u pisanom obliku dostaviti na adresu: Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Sektor za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom, Zagreb, Park stara Trešnjevka 2.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/zagreb.hr
Photo: narod.hr