Ivica Olić ipak još nije za ‘staro željezo’: Obitelj presudna za nastavak karijere

Foto: fah

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije, Ivica Olić, nastavlja nogometnu karijeru, kako smo i pisali jedna od legendi Vatrenih ostaje u Njemačkoj s obzirom kako je sve dogovorio s njemačkim drugoligašem Münchenom 1860, klubom u kojem je svojedobno u zenitu karijere igrao Davor Šuker. I to baš u vrijeme kada je Olić upisao svoje prve minute u vatrenom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su se pojavile neke medijske spekulacije da bi “Ola” mogao završiti karijeru, s obzirom da je napustio HSV i nije mu se baš išlo u drugoligaški klub, sva nagađanja pala su u vodu, Olić se ne predaje, iako je vjerojatno rekao zauvijek zbogom reprezentaciji. Olić je objasnio razloge zašto se ipak odlučio za München 1860, naime, hrvatski nogometaš tvrdi kako je presudio unutarnji osjećaj te činjenica da mu se obitelj neće morati seliti iz Hamburga, što je Oliću bilo izuzetno važno.  Naime, djeca Ivice Olića u sredini u kojoj su sada pronašla su prijatelje, dobro su se uklopila u sredinu i Oliću nije puno preostalo manevarskog prostora, otišao je tamo gdje će njegovoj obitelji biti povoljnije  Iz Münchena Olić može  na svoj slobodni dan brzo doletjeti do obitelji.

Ivica Olić trebao bi potpisati ugovor u trajanju od jedne godine kojim će se poslije najduže pauze u karijeri vratiti nogometu, čime dokazuje da još uvijek nije za staro željezo, iako su ga mnogi već otpisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.