(VIDEO) Veliki Rio Ferdinand otvorio dušu i u suzama progovorio o smrti supruge

Foto: snimka zaslona

Rio Ferdinand kao kapetan Manchester Uniteda odveo je svoju momčad do šest titula prvaka Engleske, a osvojio je i Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo, no najveća Ferdinandova utakmica počela je po završetku njegove bogate karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesec dana prije nego što je završio karijeru, Riova supruga Rebecca Ellison preminula je 2. svibnja 2015. godine od raka dojke, sa samo 34 godine.

Britanski BBC jučer je emitirao diriljivi dokumentarac u kojem je bivši engleski reprezentativac s cijelom Engleskom podijelio izrazito tešku životnu fazu kroz koju prolazi. Ostao je sam sa sinovima Lorenzom (10) i Tateom (8) te petogodišnjom kćerkicom Tiom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dok sam igrao pola vremena sam provodio izvan našeg doma. Rebecca je to sve poštivala jer se nadala da ćemo, kad završim karijeru, stalno biti zajedno”, priča Ferdinand, a onda brizne u plač.

“Zadnji put kad je bila kod kuće pokušali smo razgovarati o njezinom stanju, ali ja sam zablokirao. Pitao sam ju zašto govori o tome i govorio sam joj da će sve biti u redu. Nisam jednostavno to mogao prihvatiti. Ti dani kad sam ostao bez nje su mi i dalje u magli. Uopće vam ne znam objasniti što se dogodilo”, dodao je.

“Najteže mi je sa sinovima. Nekad jednostavno ne znam što im je u glavi, što si oni misle o svemu tome. To je jako teško”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.