Foto: Styria

Urednik 24 sata, tabloida u vlasništvu Styrije, i kolumnist Pupovčevih Novosti Boris Rašeta u 24sata objavio je članak pod naslovom “Kad jaganjci utihnu: U vrijeme najvećeg iskušenja, mudro šute“.

Nikoga neće iznenaditi da urednik sestrinskih novina Večernjeg lista – koristi svaku priliku za huškanje svojih čitatelja na Đuru Glogoškog, Josipa Klemma, nadbiskupa Josipa Bozanića ili Željku Markić. Iznenađenje bi bilo da je hrabri Rašeta pisao o kašnjenjima u plaćanjima Konzuma kad su na vlasti bili Zoran Milanović i Vesna Pusić , a njegove novine dobrim dijelom živjele i od Agrokorovih reklama. Ili da danas u fokus oko Agrokora stavlja isplate malim dobavljačima, obiteljskim poljoprivrdnicima kojima je SDP-ov ministar Jakovina onemogućio dobivanje poljoprivrednih poticaja…

Nakon što je čitateljima Rašeta objasnio da je dr. Drago istinski kandidat Tuđmanovog HDZ-a, Rašeta nastavlja tumačiti – što bi, kako i kada, o temi po njegovom izboru – trebali govoriti oni – čije riječi godinama iskrivljuje ili skriva.

Styria Media Group AG je austrijska treća najveća medijska tvrtka. Izdaje šest dnevnih novina, 14 tjednika i 26 magazina. U Hrvatskoj izdaju 24sata, Večernji list, Poslovni dnevnik, zatim tjednik Metropola, online izdanja 24 sata i Večernjeg lista…

Okreće li Boris Rašeta leđa Pupovcu i glasa za dr. Dragu i ‘Tuđmanov HDZ’?

Podsjetimo, Rašeta je nedavno za 24 Express napravio dugi intervju s „izvorom iz vrha HDZ-a“, a mnogo toga su mu „rekli u stranci“ (misli se, vjerojatno na HDZ).

http://www.24sata.hr/news/karamarkov-duet-za-rusenje-plenkija-hdz-se-vraca-desno-518224

Cijeli tekst „neimenovani izvor iz vrha HDZ-a“ blati Esih i Hasanbegovića, a u zvijezde diže dr. Dragu i HDZ koji se pomaknuo u lijevo i sada je „autentični, Tuđmanov HDZ“.

Tako svakim danom raste broj lijevo-liberalnih novinara – Rašeta, Lukić, Lovrić – zabrinutih da će se HDZ – postane li Bruna zagrebačka gradonačelnica – udaljiti od Tuđmanovog nasljeđa – koje sad tako vjerno predstavlja Prgomet.

 

 

Izvor: narod.hr