(VIDEO) Marijini obroci pokrenuli su kampanju ‘Gdje djelujemo’

Foto: Marijini obroci

Marijini obroci pokrenuli su kampanju pod nazivom “Gdje djelujemo” koja se tijekom kolovoza odvija na njihovim društvenim mrežama.

Marijini obroci humanitarna su organizacija koja u najsiromašnijim zemljama svijeta uspostavlja školski program prehrane kako bi privukli kronično gladnu djecu u učionice.
Tih je zemalja čak 19 na 5 kontinenata! 

No osim zemalja u kojima se dijele obroci, čak je 16 zemalja u kojima se prikupljaju donacije.

Unatoč različitim podrijetlima, rasama, religijama, jezicima i okolnostima, smatraju se jednom velikom obitelji koja radi za ostvarivanje zajedničkog cilja.

Ujedinjeni su zajedničkom vizijom davanja dnevnog obroka na mjestu obrazovanja svakom djetetu kojem je to potrebno. Zajedno pomažu preobraziti živote stotina tisuća siromašne djece diljem svijeta!

Kako bi svoje podupiratelje upoznali sa širokim djelovanjem diljem svijeta, Marijini obroci Hrvatska pokrenuli su kampanju koja će se tijekom kolovoza odvijati na njihovim društvenim mrežama. Kampanja pod nazivom ‘Gdje djelujemo’ putovat će kroz svih 19 zemalja u kojima se pripremaju obroci za više od 1.6 milijuna gladne djece, kao i zemlje u kojima se prikupljaju donacije. U sklopu kampanje bit će prilika čuti svjedočanstvo djevojke Lette iz Malavija koja je među prvima primala Marijine obroke, a koju smo upoznali u filmu Dijete 31.

Pratite Facebook i Instagram Marijinih obroka kako bi zajedno virtualno putovali svijetom humanitarnog djelovanja. 

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune.

Za više informacija posjetite www.marysmeals.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr