72 sata bez kompromisa: U srijedu humanitarni koncert za Sklonište za žene i djecu – žrtve obiteljskog nasilja

koncert 72 sata
Foto: 72 sata bez kompromisa

U srijedu, 6. listopada, održat će se koncert humanitarnog karaktera u organizaciji mladih iz splitskog Studentskog katoličkog centra – SKAC_St. Već niz godina, koncert ovog tipa ujedno je i najavni događaj i volonterska akcija uoči početka najvećeg volonterskog projekta mladih u Hrvatskoj – 72 sata bez kompromisa. Za vrijeme koncerta te do kraja akcije 72 sata bez kompromisa prikupljaju novčana sredstva za Sklonište za žene i djecu – žrtve obiteljskog nasilja pri Caritasu Splitsko – makarske nadbiskupije, izvijestili su iz SKAC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert će se ove godine održati na krovu Studentskog centra na Kampusu (studentski dom dr. Franjo Tuđman) u srijedu 6. listopada s početkom u 20h. Izvođači koji će svoj talent ove godine darovati ovom humanitarnom koncertu su Jole, Taxi bend, Vinko Ćemeraš te Petra Perišić i Hoonchy Tooljych.

S obzirom na aktualnu situaciju s COVID-19 pandemijom, koncert se održava na otvorenom, a prisustvovati mogu osobe s važećom COVID potvrdom o preboljenju/cijepljenju ili negativnim BAT-om.

Koncert će se prenositi i online, a sve možete popratiti na društvenim mrežama SKAC_St i na YouTube kanalu SKAC_St.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoći akciji i korisnicima Skloništa možete pozivom na broj:
060 9002 (cijena 6,25 kn, PDV uključen)

Ili donacijom na račun:
IBAN: HR8124840081502024297
Svrha uplate: donacija za Sklonište za žrtve nasilja

Također, pozivaju se mladi od 15 – 35 godina da se prijave na najveću volontersku akciju u Hrvatskoj! Darujte svoje vrijeme i talente drugima i Zagrlite srcem svoj grad i potrebite u njemu. Na taj način unesite promjenu u svoju okolinu! Prijave su u tijeku, a traju do popunjenja mjesta za gradove sudionike. Prijaviti se možete na 72sata.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.