Angelina Jolie i djeca krenuli na psihoterapiju kako bi se ‘nosili s traumatičnom situacijom’

Foto: fah

Prekid Angeline Jolie i Brada Pitta, za kojeg je svijet doznao prije dva tjedna, cijelu njihovu obitelj je ostavio u stanju šoka i nevjerice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Časopis People je objavio da su Angelina i djeca u toliko lošem stanju da su svi krenuli na psihoterapiju, kako bi pronašli način kako se najbolje nositi s razornim posljedicama razvoda.

Neimenovani izvor izjavio je za People da se Angelina “trudi ostati jaka” za dobrobit djece, ali da je ovo za sve njih “vrlo traumatična situacija”.

Angelina se s njihovo šestero djece preselila u unajmljenu kuću u Malibuu, gdje djeca provode vrijeme gledajući filmove i igrajući se u bazenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ona je učinila što je trebala kako bi zaštitila privatnost svoje djece”, dodao je očito blizak prijatelj poznate glumice.

Pregovori oko razvoda su navodno počeli biti sve intenzivniji i napetiji, no – po mnogima najljepša glumica na svijetu – trudi se situaciju učiniti što podnošljivijom i normalnijom za 15-godišnjeg Maddoxa, 12-godišnjeg Paxa, 11-godišnju Zaharu, 10-godišnju Shiloh i osmogodišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Samo Angelina, njezin brat James Haven i nekolicina najbližih prijatelja imaju pristup djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danima nisu napustili kuću. To je vrlo teško za sve njih, jer su navikli biti aktivniji i zabavljati se, pa im je teško biti stalno unutra”, izjavio je izvor za People, dodavši da mlađoj djeci nije jasno što se događa, piše Daily Mail.

Ni Brad se, s druge strane, ne zabavlja. Navodno je i on “očajan i slomljena srca zbog događaja koji su se odvijali proteklih tjedana; i zbog načina na koji je lažno predstavljen u medijima i zbog činjenice da je to ugrozilo mogućnost oporavka cijele obitelji”, rekao je isti izvor za čaopis People.

Podsjećamo, navodno je 14. rujna došlo do incidenta između Brada i njegovog najstarijeg sina Maddoxa dok su letjeli privatnim zrakoplovom, što istražuju i socijalne službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30. rujna, bračni se par odlučio na privremeno razdvajanje, s tim da će djeca svakako biti s Angelinom barem do 20. listopada, dok Brad ima pravo posjeta, s tim da je pri prvom susretu morao biti prisutan i psihoterapeut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.