Harrison Ford sa suprugom na odmoru u Dubrovniku: ‘Oduševio me u svakom pogledu’

Foto: Facebook Grad Dubrovnik

Pauzu između snimanja filmova u Londonu, Harrison Ford je iskoristio kako bi sa suprugom Calistom Flockhart i njezinim posvojenim sinom Liamom otišao na odmor i to u Dubrovnik. Taj grad toliko ga je oduševio, što je potvrdio i dubrovačkom gradonačelniku Mati Frankoviću, koji ga je ugostio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su se pohvalili na svom službenom, profilu Dubrovnika, gradonačelnik Mato Franković susreo se s holivudskim glumcem Harrisonom Fordom, koji je u grad pod Srđem stigao sa suprugom, glumicom Calistom Flockhart, koje se mnogi hrvatski gledatelji sjećaju kao odvjetnice Ally McBeal.

Holivudski par odabrao je Dubrovnik kao savršeni odmor između snimanja, budući da holivudska legenda počinje raditi na novom filmu u Londonu, a dubrovački gradonačelnik nije mogao sakriti ponos, te je Fordu zahvalio što je odabrao upravo njihov grad za svoj odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Čestitam vam na izvrsnom vođenju ovog grada, koji me oduševio u svakom pogledu’, rekao je Harrison Ford gradonačelniku, otkrivši tom prigodom kako je u Dubrovniku prvi puta bio prije 40 godina. Kako su otkrili na službenoj Facebook stranici, glumac je pokazao veliko zanimanje za povijest Grada, za ratna događanja 90-ih, ali i veliku zabrinutost zbog sve težih prirodnih katastrofa na svjetskoj razini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Karaka Dubrovnik (@karakadubrovnik)

Na odlasku, Franković je holivudskog glumca, koji se u London vraća prepun dojmova o Gradu, darivao primjerkom Statuta Dubrovačke Republike iz 1272. godine na engleskom jeziku, piše tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.