Hrvatska u finalu Eurosonga: Houdek poručuje – Srca su nam prepuna, hvala!

Foto: Fah

Jacques Houdek kao predstavnik Hrvatske s pjesmom ‘My Friend’ maestralnim nastupom osvojio je Europu i ušao u završnicu 62. izdanja Eurosonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (FOTO, VIDEO) Eurosong: Odličnim nastupom Jacques Houdek odveo Hrvatsku u finale

Večeras pozdravlja sve prijatelje. Na Facebooku je Houdek napisao:

Pozdrav svim našim PRIJATELJIMA! 🙂
SRCA SU NAM PREPUNA, HVALA! <3
Na ovoj slici se jasno vidi spoj 2 svijeta – pop i klasika! Antun i Emanuel su vrh! Cijeli dan smo evo na probama, intervjuima, preumorni, ali nekako istovremeno pucamo od energije!!! Večeras pjevamo generalnu probu, za ocjene žirija, šaljite nam dobre vibracije! Grlimo vas i ljubimo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hello to all of our FRIENDS! 🙂 OUR HEARTS ARE SO FULL, THANK YOU!

Pozdrav svim našim PRIJATELJIMA! 🙂
SRCA SU NAM PREPUNA, HVALA! <3
Na ovoj slici se jasno vidi spoj 2 svijeta – pop i…

Posted by JACQUES HOUDEK on 12. svibnja 2017

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U video poruci nakon nastupa u četvrtak zahvalio je na podršci i izrazio nadu da nisu razočarali gledatelje. Kad ga je netko pitao kako im je bilo, rekao je samo – neopisivo.


> (VIDEO) Obožavatelji Eurosonga diljem svijeta oduševljeni Jacquesom: “Mora pobijediti u subotu!”

U završnicu pored Hrvatske idu i Bugarska, Bjelorusija, Mađarska, Danska, Izrael, Rumunjska, Norveška, Nizozemska i Austrija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte izvedbu Jacquesa Houdeka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.