Hrvatski crtić “Mišo i Robin” u finalu prestižnog internacionalnog festivala Cartoons On The Bay – Pulcinella Awards 2017.

Foto: HRT

Cartoons On The Bay – Pulcinella Awards 2017 u organizaciji RAI-a održan je prošli vikend 21. put, ovaj put u Torinu, a jedini hrvatski predstavnik izabran u veliko finale bila je nezavisna produkcijska kuća Recircle sa svojom već uspješnom animiranom serijom za djecu “Mišo i Robin” koja mališane u Hrvatskoj nedjeljom uveseljava na drugom programu HRT-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su se velike inozemne TV-kuće zainteresirale za Recircleovu animiranu seriju, simpatični “Mišo i Robin” i dalje osvajaju svjetsku javnost i promoviraju hrvatsku animaciju. U konkurenciji jakih snaga svjetskih animiranih filmova, “Mišo i Robin” ušli su u veliko finale kategorije Best Preschool TV Series (najbolja TV serija za predškolsku dob), s animiranim fimovima iz Italije, Njemačke i Velike Britanije.

Animiranu seriju “Mišo i Robin” stvorio je tim kreativaca okupljen u produkcijskoj kući Recircle, preko natječaja za dječji program Hrvatske radiotelevizije, a prema predlošku iOS aplikacije za djecu “Adventures of Choro and Robin”. Serijal možete pratiti na drugom programu HRT-a nedjeljom ujutro, u sklopu magazina za djecu Juhuhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.