HSLS Imotske krajine odao počast Vladi Gotovcu

Imotski HSLS-ovci zapalili su svijeće i položili vijenac ispred biste Vlade Gotovca u Imotskom obilježivši tako sutrašnju, 14. godišnjicu smrti velikog pjesnika, esejista i političara te utemeljitelja utemeljitelja Hrvatske socijalno – liberalne stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Imoćanin Vlado Gotovac svoj je cijeli životni vijek posvetio borbi za slobodnu i demokratsku Hrvatsku. Za vrijeme komunističkog režima u dva je navrata osuđen za protudržavno djelovanje  te odslužio 6 godina zatvora. Koncem 80-ih godina prošlog stoljeća aktivno se uključio u politički život Hrvatske kao osnivač HSLS-a.

“Vlado Gotovac je ostavio neizbrisiv trag u Hrvatskoj; Gotovčevo ime, načela, vjerodostojnost  i djela pamtit će se stoljećima. Njegovi govori su često puta bili proročanski, a neki i danas aktualni”, kazao je Toni Garac, predsjednik Mladih HSLS-a i član Predsjedništva stranke.

U izaslanstvu HSLS-a bili su članovi i predsjednici ogranaka s područja Imotske krajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.