Igor Vukić predstavlja danas u Zagrebu novu knjigu ‘Jasenovac iz dana u dan’

Foto: Igor Vukić

Nakon iznimnog uspjeha s knjigom Radni logor Jasenovac IGOR VUKIĆ predstavlja svoju novu knjigu o istoj temi
JASENOVAC IZ DANA U DAN

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naklada Pavičić, Posebna izdanja, projekt U logoru, str. 216, 14×20 cm, 100,00 kn

u ČETVRTAK, 21. studenoga 2018., s početkom u 19.00 h, u dvorani VIJENAC na Kaptolu 29a u Zagrebu

O knjizi će, uz autora Igora Vukića, govoriti Karolina Vidović Krišto
i urednik knjige Josip Pavičić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj se Vukićevoj knjizi, Jasenovac iz dana u dan / Kronologija, iscrpno, bez ikakvih preskakanja, kronološkim redom, na osnovi dokumenata, svjedočenja i drugih provjerljivih izvora, prikazuje život u jasenovačkom logoru iz dana u dan. Ono što se jednim čitateljima Vukićeve prethodne knjige, Radni logor Jasenovac, najviše svidjelo, a druge najviše razgnjevilo – skidanje luđačke košulje s važne povijesne teme – u ovoj knjizi dobiva novi prostor, novu količinu svježeg zraka i novu dozu svjetla (istine). Debele naslage laži o Jasenovcu u njoj se nastavljaju topiti kao ledene polarne kape.

Ulaz slobodan! Prodaja knjige po prigodnoj cijeni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.