Knjiga “Druga strana rubikona” bit će predstavljena u Mostaru i Vitezu

Monografija “Druga strana rubikona – politička strategija Alije Izetbegovića” autora Miroslava Tuđmana bit će predstavljena u Mostaru i Vitezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak 2. listopada promocija knjige održat će se u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, Galerija kraljice Katarine Kosače u Mostaru, s početkom u 19 sati. Nakon uvodnih riječi Bože Ljubića, knjigu će predstaviti Željko Raguž, dr. sc. Ivo Lučić, Anita Šikić i prof. dr. sc. Miroslav Tuđman.

Dan kasnije, 3. listopada u hotelu Central (Franšizni centar) s početkom u 16.30 sati knjiga će biti predstavljena u Vitezu. Na mjestu predstavljača umjesto Ive Lučića bit će Nikola Lovrinović.

Suorganizatori događanja su Hrvatski dokumentacijski centar Domovinskog rata u BiH, Odjel za kulturu, medije, sport i informiranje HNS-a BiH i Udruge iz Domovinskog rata HVO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.