Legendarni francuski glumac Alain Delon: ‘Moja ljubav je Djevica Marija, ona me sluša i daje potporu’

epa05007082 (FILE) A file picture dated 25 May 2013 shows French actor Alain Delon during the 66th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France. Delon will turn 80 on 08 November 2015. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Legendarni francuski glumac Alan Deloin istaknuo je u razgovoru za francuski Paris Match kako je Blažena Djevica Marija njegova velika ljubav, prenosi Bitno.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervju su mnogi protumačili kao njegov oproštaj pred smrt te su ga prenijeli brojni svjetski mediji.

“Volim tu ženu, volim sve što je napravila. Razgovaram s njom o svemu što mi se događa, upućujem joj svoja pitanja i prošnje.” – rekao je glumac koji je na pitanje je li vjernik odgovorio kako ne zna, ali kako s Marijom ima poseban odnos.

“Ona mi donosi utjehu, prijateljstvo koje nemam. Uvijek je sa mnom, sluša me i daje potporu.” – rekao je 82-godišnji glumac, prenosi Bitno.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretno djetinjstvo 

U razgovoru je priznao da je spreman za smrt te da mu je dosta svijeta u kojemu je samo novac važan.

“Sve je lažno, i samo se novac broji. Ostavit ću ovaj svijet bez žaljenja”, rekao je za Paris Match, a prenosi New Straits Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru je progovorio i o tome da je cijeli njegov život bio obilježen činjenicom da su ga roditelji ostavili kada je imao četiri godine:

“Moji roditelji su me se riješili kad sam imao četiri godine. Našao sam se s udomiteljskom obitelji kao siroče.”

“Oboje su se vratili k meni kad sam postao slavan. Odjednom su se sjetili da imaju sina”, rekao je gorko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.