Mark Zuckerberg: Nisam više ateist, vjera mi je važna!

Foto: Facebook

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg pronašao je vjeru. To je u skladu s porukom koju je objavio na društvenoj mreži Facebook koju je sam stvorio i koja mu je donijela svjetsku slavu i bogatstvo, piše Washington Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sam Božić, Zuckerberg je naveo u statusu Facebooka da “slavi Božić.”

“Sretan Božić i Hanuka od Priscila, Max, Beast i mene”, napisao je, imenujući suprugu, kćer i psa. Onda ga je jedan komentator pitao: Zar ti nisi ateist?

Zuckerberg se, naime, predstavljao kao ateist već godinama, ali je na Facebooku na sam Božić napisao: “Ne. Odrastao sam Židov, a onda sam prošao kroz razdoblje u kojem sam ispitivao stvari, ali sada vjerujem da je vjera vrlo važna”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interesantno je da je jedan bivši ateist koji je odrastao u židovskoj obitelji odlučio javno čestitati Božić – blagdan na koji kršćani smatraju da je Izraelka Marija donijela na svijet židovskog očekivanog Mesiju Isusa Krista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.