Međunarodni znanstveni skup ‘Štefan Zagrebec i njegovo djelo’ 25. listopada u Zagrebu

ogranak
Foto: fah

U petak 25. listopada 2019. u Velikoj dvorani Matice Hrvatske, Matičina 2, u Zagrebu održat će se međunarodni znanstveni skup „Štefan Zagrebec i njegovo djelo“. Skup organiziraju Hrvatska kapucinska provincija Sv. Leopolda Bogdana Mandića i Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu povodom 350. obljetnice njegova rođenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaj započinje u 9 sati, a okupljene će na početku pozdraviti provincijal Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića fra Jure Šarčević, pročelnik Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu izv. prof. dr. sc. Mario Grčević, predsjednik Matice hrvatske dr. sc. Stipe Botica, prof. emer. te dr. sc. Alojz Jembrih, prof. emer. s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Više o izlagačima i o samom skupu možete saznati na poveznici:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.