Na molitvenom doručku Sisačke biskupije, uvodno predavanje održat će Grabar Kitarović

Foto: Sisačka biskupija

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović održat će uvodno predavanje na Molitvenom doručku kod sisačkog biskupa Vlade Košića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicionalni „Molitveni doručak“ Sisačke biskupije, u organizaciji Ureda za promicanje socijalnog nauka Crkve, održat će se u srijedu 6. veljače u 9 sati u Dvorani Benedikta XVI. sisačkog Velikog Kaptola. Uvodno predavanje održat će predsjednica Grabar Kitarović, izvještava Sisačka biskupija.

>Europski molitveni doručak okupio više od 400 sudionika iz Europe i svijeta

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će, u srijedu 6. veljače u 19 sati u katedrali Uzvišenja sv. Križa u Sisku, misu zahvalnicu povodom devete obljetnice proslave ponovne uspostave Sisačke biskupije te dvadesete obljetnice svog biskupskog ređenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslava Dana posvećenog života održat će se u subotu, 2. veljače na blagdan Svijećnice, u Sisku. Tom prigodom svečano misno slavlje, u katedrali Uzvišenja sv. Križa u 12 sati, predvodit će povjerenik za osobe posvećenog života fra Goran Rukavina. Prije mise u Pastoralnom centru katedralne župe održat će se susret redovnica i redovnika s početkom u 11 sati.

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.