Otvoreni 28. Dani piva Karlovac

Dvadeset i osmi ‘Dani piva Karlovac’ otvoreni su večeras na Sportsko rekreacijskom centru na obali Korane, dobru zabavu u idućih deset dana manifestacije svim su posjetiteljima poželjeli karlovački gradonačelnik Damir Jelić i predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaveska je večeras u „povijest“ poslala staru drvenu bačvicu, iz koje se svih prethodnih godina u ceremonijalu otvorenja manifestacije točila piva za nazdraviti Danima piva. Iz suvremenog je točionika s 500 litara piva, natočila sebi i gradonačelniku Jeliću krigle za zdravicu.

Biranim je riječima zahvalila svim generacijama koje su u 160 godina postojanja pivovare omogućili da danas bude suvremena pivovara s paletom kvalitetnih proizvoda.

Kada je riječ o budućnosti Dana piva, kojima je Karlovačka pivovara generalni sponzor, Slaveska ističe da je cilj da se do 2020. godine utrostruči broj posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tek kada budemo imali 300.000 posjetitelja moći ćemo reći da smo važna regionalna manifestacija i tek ćemo tada moći težiti još većim brojkama”, rekla je Slaveska za Hinu.

Karlovčani i njihovi gosti večaras su se zabavljali koncertima na tri pozornice, a bogat glazbeni program predviđen je i u danima koji slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.