Pater Ike Mandurić: Svijet treba mudre, one koji poznaju smisao života – akademsku godinu započni s Kristom

Foto: snimka zaslona

Velika Duhovna obnova „Isus na brucošijadi“ namijenjena studentima i mladima održat će se 28. i 29. studenog u Ciboni (Košarkaški centar Dražen Petrović) koju će predvoditi svećenici Don Damir Stoić, Pater Ike Mandurić i Vlč. Ivan Valentić dok će za glazbenu animaciju biti zaduženi Alan Hržica, Petar Buljan i Nadbiskupijski zbor mladih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedan od svećenika koji će voditi Duhovnu obnovu “Isus na brucošijadi” je i naš pater Ike Mandurić koji poziva studente riječima -“Vrijeme studiranja je i vrijeme duhovnog razvoja i formacije…”
Dragi naši studenti pozivamo vas da se odazovete i na distribucijskim mjestima objavljenima na eventu ISUS NA Brucošijadi preuzmete svoje narukvice potrebne za ulazak. Vidimo se idućeg vikenda!”, stoji na Facebook stranici Molitvene zajednice Srce Isusovo.

“Studentsko vrijeme nije samo vrijeme u kojem se trebaš obrazovati u svojoj struci kako bi zarađivao za život. To je vrijeme i jedinstvena prigoda kako bi se i duhovno razvijao i formirao. Svijet je prepun stručnjaka koji ne znaju tko im glavu nosa. Ti ne želiš biti takav. Svijet treba mudre, one koji poznaju smisao života, pronalaze životnu radost. I ovu akademsku godinu započni s Kristom i duhovnom obnovom”, poručuje pater Ike Mandurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi svi zainteresirani imali prilike pristustvovati ovom velikom duhovnom događanju za studente, ulaz na Duhovnu obnovu „Isusu na brucošijadi“ je besplatan ali je za ulazak u dvoranu potrebno imati brendiranu narukvicu, kao ulaznicu, koja se može preuzeti od 17.10. 2017. do 27.10. 2017. na 3 distribucijska mjesta. Jedna osoba može podići najviše 5 narukvica, dok je za dolazak po više od 5 narukvica (za župu, zajednicu ili grupu studenata) potrebno najaviti i rezervirati na navedene kontakte.

Distribucijska mjesta:

– Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, Branjugova 1
– SKAC, Palmotićeva 31
– Župa Sveti Mati Slobode, Ul. don Petra Šimića 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.