Predstavljanje knjiga “Zarobljeni” i “Glazba prije svega” u Hrvatskom slovu 6. i 13. lipnja

Foto: Fah

U četvrtak, 6. lipnja u 19 sati u Hrvatskom slovu bit će predstavljen novi romana Sanele Vrkljan, “Zarobljeni”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U predstavljanju će sudjelovati Enerika Bijač, Lada Žigo Španić i Stjepan Šešelj, te Sanela Vrkljan, autorica, a dijelove teksta će interpretirati dramski umjetnik Goran Grgić

Idućeg četvrtka, 13. lipnja u 19 sati bit će predstavljena knjiga dr. sc. Zdenke Weber, muzikologinje i diplomatkinje, “Glazba prije svega”.

U predstavljanju knjige sudjelovat će mag. art. Eva Kirchmayer Bilić, urednica knjige, Stjepan Šešelj, nakladnik, Jana Haluza, muzikologinja i autorica dr. sc. Zdenka Weber. Glazbeni dio programa obogatit će studenti Muzičke akademije u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.