Prvi solistički koncert duhovne glazbe Alana Hržice

Foto: Alan Hržica

Dugoiščekivani prvi solistički koncert duhovne glazbe Alana Hržice održat će se 14. travnja 2016. u Tvornici Kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alan će za ovu prigodu nastupati uz pratnju vrhunskih glazbenika koji su prepoznali iskrenost, jednostavnost i autentičnost u njegovoj glazbi. Važno je podsjetiti kako je Alan voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo koja već treću godinu zaredom moli i slavi na Kamenitim vratima od 20 do 21 sat na Gornjem gradu.

CD “Kamenita vrata”, live snimka koncerta koji je bio prošle godine održan na samim Kamenitim vratima gdje je bilo preko 1500 ljudi, nominirana je za nagradu Porin. Ondje su pjevali Nina Badrić, Ivana i Marija Husar, sestre Palić, Stjepan Lach, Petra Antolić i mnogi drugi izvođači. Od glazbenih producenata Ante Gelo, Goran Kovačić, Robert Vrbančić i ostali vrhunski glazbenici.

Samo neki od Alanovih velikih hitova su pjesme: Žena posebna, Ne da ti tuga, Dijete ponizno, Vojnik ljubavi, Cijeno nepreocjenjiva, Golgota. U duetu sa sestrama Palić otpjevao je predivnu pjesmu Ti si mene prvi ljubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Alan je “progovorio u ime najmanjih” sudjelujući u pjesmu “Želim živjeti” koja je izazvala mnoge reakcije u javnosti podsjetivši kako je svaki ljudski život dragocjen. Snažno svjedoči svoju vjeru te je u svom intervjuu za Narod.hr istaknuo kako je glazba izvrstan medij: “Dotiče samu dušu, on je Božji kanal do čovjeka koji isto možemo upotrijebiti u loše i u dobro”.

Alan Hržica je u glazbi od svoje 22. godine života kada je napisao i svoju prvu pjesmu i od tada se počinje ozbiljno baviti glazbom. U godinama koje je bio van glazbene scene zadobio je i glazbenu i osobnu zrelost koja već polako, ali sigurno nailazi na prepoznavanje kod velikog dijela publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnjih 2 godine je vrlo zamjetljiva njegova aktivnost na sceni duhovne glazbe gdje itekako čini važni dio te glazbene duhovne tematike.

Ulaznice za koncert potražite u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.
Online prodaja: www.ticketshop.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.