“The Dire Straits Experience” u listopadu u Zagrebu

Foto: Wikimedia commons/Heinrich Klaffs

U povodu 40. obljetnice od osnutka Dire Straitsa, u Zagrebu će 24. listopada gostovati glazbeni projekt “The Dire Straits Experience”, čiji je jedan od članova bivši član Dire Straitsa Chris White, koji će u KC Dražena Petrovića oživjeti glazbu britanskog rock benda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije 40 godina osnovan je slavni bend, a danas Chris White, koji je postao prepoznatljivi zvuk saksofona u Dire Straitsima, pokrenuo je projekt koji rasprodaje dvorane diljem svijeta, od Finske do Australije”, priopćila je agencija Outbox.

Bend, koji je na turneji već tri godine, priziva davno izgubljena sjećanja kada su “Sultans Of Swing”, “Brothers In Arms” i “Money For Nothing” rušili sve rekorde slušanosti u svijetu i stvarali nove standarde u glazbi.

Njihova popularnost ne čudi kada su Dire Straits prodali preko 120 milijuna albuma, a svakim danom prodaja raste jer mlađa publika otkriva njihovu glazbu i pridružuje se vojsci fanova diljem svijeta, ističu iz Outboxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert u Zagrebu bit će jedini u regiji, a osim Chrisa Whitea kao headlinera u projektu su okupljeni drugi vrhunski glazbenici, kaže se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.