U Bazilici Srca Isusova u Zagrebu sutra veliki koncert Akademskog zbora ‘Palma’

U nedjelju, 5. prosinca u 20 sati, u Bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj u Zagrebu održat će se veliki koncert prijašnjih i sadašnjih članova Akademskog zbora “Palma”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bazilika koja je bila stradala u zagrebačkom potresu je, podsjetimo, nedavno ponovno stavljena u funkciju nakon što je miniran oštećeni svod. Tako će se ovaj koncert, pod nazivom “Palma za Palmu”, održati u bazilici kojoj je oltarni prostor pod skelama i kojoj predstoji još dugotrajna obnova.

Zborom će ravnati sadašnji zborovođa Franjo Klinar i bivši zborovođe: Ankica Juričić, Robert Homen i Ivan Josip Skender.

Na programu su djela Brucknera, Durufléa, Klobučara, Lešćana, Mozarta, Rahmanjinova i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.