U Zadru 29. travnja predstavljanje knjige ‘Regija kao treća Jugoslavija’ Tihomira Dujmovića

Foto: Tihomir Dujmović, Sisačka biskupija; fotomontaža: Narod.hr

U ponedjeljak 29. travnja 2019. godine u s početkom u 19,00 sati u prostoru Znanstvene knjižnice u Zadru predstavljanje je knjige ‘Regija kao treća Jugoslavija’ Tihomira Dujmovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjigu će predstaviti doc. prim. dr. sc. Petar Lozo, prof. emeritus Andrija Hebrang i autor Tihomir Dujmović.

> (FOTO, VIDEO) U prepunoj dvorani splitska publika dugim pljeskom pozdravila Dujmovića: Knjigu ‘Regija kao treća Jugoslavija’ predstavili dr. sc. Sanja Bilač i Josip Jović

“Regija kao treća Jugoslavija” naslov je devete knjige hrvatskog novinara Tihomira Dujmovića, čiji su recenzenti dr. Andrija Hebrang i dr. Zlatko Hasanbegović, knjiga pokazuje i dokazuje do koje razine su regionalna, a ne nacionalna rješenja premrežila Hrvatsku. Autor u knjizi podsjeća da se međunarodna zajednica dugo opirala raspadu Jugoslavije i da su te silnice i nakon raspada države nastavile sa starom politikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pakt o stabilnosti, Jugosfera, zapadni Balkan, jugoistok Europe, samo su neke od platformi i projekata na kojima su se pokušale zalijepiti krhotine raspale države, da bi po autoru na kraju , sve ovo dobilo jedan zanimljiv naziv – “regija”!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.