(VIDEO) Monika osvojila žiri svojom snažnom izvedbom

U drugoj emisiji nokauta doznali smo i kojih će osmero natjecatelja u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske iduće subote početi borbu za ostanak u, kako svi ističu, najzahtjevnijem dijelu natjecanja – u emisijama uživo. U nokautima su nastupali natjecatelji timova Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka, a Tony i Indira iskoristili su večeras i svoje pravo preuzimanja. Sada svaki mentor u timu ima po četvero natjecatelja s kojima ulazi u završni dio showa, u kojem pravo glasovanja imaju i gledatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj emisiji uživo u Jacquesovu timu nastupat će: Alen Đuras, Ivana Sutlović, Petra Vurušić i Rea Matić.

Indirin tim čine četiri dame: Eni Jurišić, Lucija Lučić, Matea Dujmović i Ruža Janjiš.

Tonyjev tim u prvoj emisiji uživo predstavljat će: Ana Androić Knežević, Edgar Rupena, Ivona Šimunić i Monika Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod vodstvom mentora Ivana za naklonost gledatelja borit će se: Stefany Žužić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić.

„Emotivno doživljavamo ovaj trenutak kad se rastajemo od čak troje natjecatelja. Nije lako. Puno smo radili, družili se, upoznali se, vezali uz te divne mlade ljude… Ali, oni znaju pravila, znaju da je ovo show. Svi su spremni na sve. Dobro smo ih pripremili“, rekao je prije nastupa svojeg tima mentor Jacques, kojem su u radu s natjecateljima pomagali vokalna trenerica Marina Đurović Čelić i producent Tihomir Preradović. „Puno je toga u glavi, puno razmišljanja. Bio bih neiskren kada bih rekao da znam što će biti. Teško je, ali nećemo niti glumiti lažnu patetiku. Upozorio sam kandidate – svi smo emotivci, ali tu emociju treba usmjeriti na pozornici dok se pjeva“, rekao je Tony, kojemu su u pripremi natjecatelja za nastupe pomagali vokalna trenerica Djordjija Palić i producent Miro Buljan.

„Budite hrabri, lijepi, pametni. Ovo je tih pet minuta o kojima smo cijelo vrijeme razgovarali. Za ovo ste se pripremali. Ostavite srce na pozornici! Drugačije ne ide“, rekao je Tony prije nastupa svojem timu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja iz Tonyjeva tima bila je Monika Perić koja je odabrala pjesmu Jennifer Hudson „And I am telling you I’m not going“ jer voli soul-glazbu koja prenosi snažne emocije. Monika je te osjećaje prenijela na publiku koja joj je uzvratila ovacijama, što je Moniku dirnulo do suza, a kolege iz tima okupili su se oko nje kako bi joj pružili potporu.

„Jako sam ponosan na odrađeno jer nije bilo samo odrađeno. Tu su bile itekako 103 porcije emocija. Vama je super – vi ste odradili svoje, a sada se ja moram mučiti“, rekao je Tony nakon nastupa svojeg tima. Mentor Ivan otkrio je da su ga se najviše dojmili Monika, o kojoj je rekao da je božanstvena, Ana, koja je fenomenalna i puna emocija, te Edgar, koji je, prema Ivanovu mišljenju, u nokautu zablistao više nego na svim probama dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.