(VIDEO) Grupa Emanuel i pater Glogović objavili snimku jednog dijela duhovne obnove u Velikoj Gorici

Foto; snimka zaslona

Grupa Emanuel je u sradnji s paterom Markom Glogovićem objavila snimku jednog dijela duhovne obnove u Velikoj Gorici, održanoj 22. veljače ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pater Glogović zalaže se za promicanje dostojanstva ljudskog života i obrane nerođenog djeteta. Osnovao je Centar za nerođeni život- Betlehem i druge udruge. Pokrenuo je Molitvene Sabore za nerođene i svečane Majčine dane, izdavaštvo „za život“ Nonnatus, spomen-obilježja u čast pobačene djece, seminare za izlječenje rana pobačaja, inicijativu za zlostavljane žene „Bakhita“, tzv. Službu Pomirenja za roditelje suočene sa spontanim pobačajem djeteta, dvije majčinske kuće „Obitelj sv. Josipa“ za prihvat samohranih majki, trudnica i djece.

Podsjetimo, 10. veljače u KD Lisinski u Zagrebu održan je koncert “Worship in Lisinski” na kojem su nastupili i najpoznatiji izvođači suvremene kršćanske glazbe u Engleskoj, Hrvatskoj i Mađarskoj, među kojima je i grupa Emanuel. Tim su koncertom najavili veliki koncertni događaj 18. srpnja 2020. godine na najmodernijem stadionu u Europi: Puškaš Stadium Budimpešta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.