Tucak podržao Vatrene i odgovorio na napade: ‘Ništa nije gotovo’

Foto: fah

Nacija vjeruje u Vatrene i nada se pobjedi, a vatrena atmosfera već je ispunila Leipzig. Na stadionu se, naime, očekuje 20 do 25 tisuća hrvatskih navijača. Veliku podršku našim nogometašima izrazio je i izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak. Kazao je da se putem poruka čuo s izbornikom Zlatkom Dalićem te telefonski s Vedranom Ćorlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni znaju da imaju podrške mene i cijele vaterpolske reprezentacije. Ja sam rekao tisuću puta i ponovit ću još jedanput: meni osobno i svakome tko voli ovu državu jedna lošije odigrana utakmica ili jedan lošije odigran turnir ne može promijeniti sve što su učinili za Hrvatsku”, istaknuo je.

> Ivković napao Dalića: Što je sve u trenerskoj karijeri osvojio ‘analitičar’ HRT-a?

Kazao je da te kritike dolaze od jednog malog broja ljudi, koji čekaju jedan trenutak posrtanja, jedan neuspjeh da bi pokušali obezvrijediti sve što je dobro u hrvatskom sportu. “Toliko toga su nam dali da je to nevjerojatno”, rekao je izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije.

‘Za mene će Vatreni uvijek biti jedan od najvećih brendova’

“Kada dođe 100 tisuća ljudi u Berlin, koji vole hrvatsku reprezentaciju, naravno da će među tim ljudima biti kritika nakon lošije utakmice. Ali pljuvanje i vrijeđanje tog malog broja više govori o tim ljudima koji to rade, o frustriranosti tih ljudi, nažalost i oni čine dio naše populacije”, poručio je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene će hrvatska nogometna reprezentacija uvijek biti jedan od najvećih brendova Hrvatske, i sve što su napravili će zauvijek biti u sjećanju svih nas koji vole Hrvatsku i hrvatski sport”, rekao je. “Uostalom, ništa nije gotovo i vjerujem da će Hrvatska odigrati dobru utakmicu protiv Italije. Ako se i dogodi suprotno, ništa se neće promijeniti”, zaključio je Tucak za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.