AS otkriva gdje se nalazi slika supruge, djece i Isusa: “Nepoznati detalj Luke Modrića u pripremi za nastup”

Foto: snimka zaslona

Nakon ozljede mišića Luka Modrić se vratio na travnjak i zaigrao protiv Atletico Madrida. Utakmica je završila 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski portal AS posvetio je kratki tekst i video Luki pod nazivom: “Nepoznati detalj rituala Luke Modrića u pripremi za nastup.”

Naime, Modrić je prije ulaska u igru stavljao kostobrane, na kojima ima fotografije svoje supruge i troje djece i Isusa Krista. Pet puta je poljubio kostobrane prije nego ih je stavio na nogu ispod štucne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.