Bayern i Schalke 04 najviše pogođeni izostancima, moguć povratak Modrića

Foto: fah

Ovaj tjedan, utorak 10.3 i srijeda 11.3 donose uzvratne utakmice Lige prvaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid – Schalke 04 (2:0)
Porto – Basel (1:1)
Chelsea – PSG (1:1)
Bayern – Shakhtar (0:0)

Jedini koji je gotovo siguran za prolaz je Real koji je na gostovanju u Njemačkoj prije dva tjedna zabilježio sigurnu pobjedu od 2:0 pogocima Ronalda i Marcela.

Ostale utakmice donose neizvjesnost, osobito londonski derbi Chelsea i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prolaz u slijedeće kolo ovisi u mnogom i o raspoloživosti igrača, tj. njihovima ozljedama. Uoči tih utakmica pogled na liječnički karton momčad pokazuje da su Schalke 04 i Bayern najviše pogođeni ozljedama.

Real – Schalke 04
Momčad Roberta Di Mattea u Madrid putuje bez Ralfa Fahrmanna, Juliana Draxlera, Jeffersona Farfana i Chinedua Obasija. Pod upitnikom su Fabian Giefer, Jan Kirch, Leon Goretzka i Joel Matip.
Real ne može računati na Jamesa Rodrigueza, dok bi se mogli vratiti Sergio Ramos i Luka Modrić.

Bayern – Shakhtar
Shakhtar uoči gostovanja u Münchenu ima prilično čistu sliku, tek je Bernard pod upitnikom.
Bayern, koji je favorit protiv Ukrajinaca nakon 0:0 u prvoj utakmici, nema ozlijeđenih Javija Martineza, Thiaga Alcantare i Philippa Lahma dok je suspendiran Xabi Alonso.

Chelsea – PSG

Chelsea će na Stamford Bridgeu braniti 1:1 protiv PSG, a Mourinho ne može računati na John Obi Mikela, dok je Nemanja Matić pod upitnikom. Kod Parižana nema Lucasa Moure i Sergea Auriera, dok je dobra vijest za Blanca povratak Thiaga Motte i Yohana Cabayea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto – Basel
Porto će bez Adriana Lopeza i Olivera Torresa ugostiti Basel, dok je Jackson Martinez pod upitnikom. Švicarci su bez ozlijeđenog Ivana Ivanova i suspendiranog Mareka Suchyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.